Årets store seilskuteregatta nærmer seg!

The Tall Ships Races 2017
I sommer samles skutene i Halmstad og årets første regatta starter 3 juli. Skutene seiler da over til Kotka i Finland før de seiler Cruise in Company over til Turku. Deretter er det ny konkurranseetappe fra Finland over til Klaipeda i Lithauen.  Årets siste regatta går fra Klaipeda over til Szczecin i Polen som er siste vertshavn for i år.

Av våre egne skuter deltar både Sørlandet og Statsraad Lehmkuhl. Christian Radich har valgt å seile langs Norskekysten denne sommeren.

Årets vertshavner:
Halmstad: 30.juni – 03.juli
Kotka: 13-16.juli
Turku: 20-23.juli
Klaipeda: 29.juli-01.august
Szczecin: 05-08.juli

Følg med på nettsiden til Sailtraining International! Her kan du se hvilke skuter som deltar, plassering i racet og annen nyttig informasjon om årets regatta.

Rendez-vous 2017
I tillegg til The Tall Ships Races kan du også delta på Rendez-vous 2017, Tall Ships Regatta. Dette er en regatta som starter 13 april i Greenwich (UK) og seiler til Sines (Portugal) over Atlanteren til Bermuda, videre til Boston (USA) og Halifax (Canada) og ender opp i Lehavre (Frankrike) 31. august.

I dette racet deltar Christian Radich i første etappe (fra Greenwich til Sines).